Den sjove

Velkommen til lidt af det sjove & Hyggelige !

Rigtig god fornøjelse

OBS. Sjove billeder længere nede på siden.

Bliver han måske nogensinde færdig med det ? Ja, når det bliver varmegrader !

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Klik i billedet herover for at se ATV mudderrace 

Klik i billedet herover for at se katastrofale/dumme traktorførere 

Klik i billedet herover for at se dyb "smatrace" med monstertrucks

Klik i billedet herover for at se sjove hotrods 

Klik i billedet herover for at se concept biler

Klik i billedet herover for at se sjove tegneseriebiler

Klik i de enkelte logos herunder for at se masser af Dakarrace med Team Glad Danmark

Vindere af Dakar rally 2017

Klik i billedet herover for at se forskellige STORE motore blive startet op

ROLLS ROYCE bygger ikke bare luksusbiler. Tilbage omkring 1940 også den motor som blev brugt i mange krigsfly/jagere som for eksempel Spitfire. Motoren er en V12 Merlin med en utrolig høj ydelse og, ikke mindst, driftsikkerhed. Da der naturligt er en del Spitfire jagere tilbage fra krigens tid er det meget populært at bruge motoren til forskellige andre formål. Der er også nogle som bare kæler for sådan en dejlig maskine, og blot bygger et stativ hvor den kan fremvises/startes. Sådan en kan ses ved at klikke i Rolls Royce logoet herover. God fornøjelse. Videoen startes lidt langt nede på siden man kommer til.

Se hvordan en Ford T 1924 startes. Det er bestemt ikke som nutidens biler hvor man blot drejer nøglen, eller trykker på en knap, og så er man kørt.

Klik i billedet herover.

Få en gennemgang af hvad/hvordan man skal gribe, bare en lille flyvetur, an i en af verdens mest brugte private fly, nemlig en Cessna. Klik i billedet herover. God tur !

Klik i billedet herover for at se hvad man kan få ud af en kompressor fra bilens aircondition

Kom en hurtig tur ud at sejle med en oplagt smuglerbåd- (raket) med 6X450 HK. påhængsmotore med en topfart i nærheden af 130 km/t. Klik i billedet herover. God tur !

Hvem skulle tro at denne geniale, og meget lydsvage, Wankelmotor ikke bliver brugt mere. Jo, dels er den absolut ikke miljøvenlig, og næst er den meget kostbar at fremstille. Klik i billedet herover for at se mere.

Syntes at den til venstre er hurtig, ja, så se bare her. Helt op til 3.700 HK med dobbelte helikoptermotore. Klik i billedet herover. God tur !

Tænk hvad der kunne være sket hvis krigen havde varet bare et' år længere. Klik i billedet herover.

"De store drenges legetøj !"

GIANT 1: 6 skala Radiostyret (RC) Lockheed SUPER CONSTELLATION TWA 'Star of America' AIRLINER Denne model blev ejet og bygget af Keith Mitchell og tog 5 års kombineret design og konstruktion. Dens oprindelige flyvninger blev taget i henhold til Large Model Association-ordningen (godkendt af CAA) for modelfly over 80 kg. Det gennemgik 12 testflyvninger for en kombineret flyvetid på mere end 2 timer for at få sit LMA \ CAA-certifikat til at flyve på offentlige shows. Et sjældent modelleret skala radiostyret fly i et fantastisk skema anvendt af skibsføreren, Philip Noel fra Pinnacle Aviation. Specifikationer for denne fantastiske model. Vinge: 21 Fødelængde: 19 Fødevægt: 220 Lbs Motorer: 4 x ZDZ 90cc benzin Rekvisitter: 4 x 28 x 10 Biela Carbon Radio: Futaba 14 Channel Servos: 22 (13 kanaler til ailerons, elevator, ror, flaps, throttle x 4, landingsudstyr og lys)

Klik i billedet herover for at se mere

Lidt mere modelflyvning. Her kan ses en top 10 i modeller, altså fly.

Det er da heldigvis ikke altid det går så galt. Det er da sjældent at der er brug for ambulancen. og politiet får ikke noget ud af at komme ! Klik i billedet for at se mere.

Klik i billedet herover for at

se rallychrasch 

Klik i billedet herover for at se hvordan en MAZDA RX3, med wankelmotor ser ud/fungerer.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hvem kender ikke de her tre gutter ? Klik i billedet herover.

Ørkenens Sønner er vi jo alle bekendte med, og hvor de lavet mange sjove parodier gennem tiden !

De havde jo også lige 25 års jubilæum Klik i billedet herover.

Er han lige musikalsk, eller ? Gary More kunne ikke ha' gjort det bedre ! Klik i billedet herover for at høre "rigtig musik"

Hvem husker ikke disse svende fra disco-dasco i 70erne' Klik i billederne herover for at høre dem live !

Der er et' nummer for hvert billede

Har man lyst til at se/høre mere i en bestemt kategori, ja, så "bliver man blot hængende", og andre relaterede numre følger automatisk.

Her i Graceland, Memphis Tennesee, boede legenden fra 60,erne Elvis Presley.

Lyt til hans fantastiske musik ved at klikke i billederne af ham her ved siden af.. Historie, klik i "Graceland"

Ham her kender vi jo nok også allesammen ! Sr. Cliff Richard. Han har udtalt at Elvis Presley har været en stor inspiration for ham, hvilket også synes rigtigt. Klik i billederne for at høre mere.

De her behøver ikke nærmere præsentation. De laver såkaldte "ørehængere" som vi alle kan synge med på. Man behøver ikke at klikke i andet end dette ene billede, og så bare lade det køre. Så kører det derudaf med mange numre i træk. Der er dog reklamer på flere, men dem kan man bare klikke spring over på. God fornøjelse !

David Garrett er der nok ikke så mange der kender. David er et rent multitalent på sin violin. Han kan spille alt, lige fra klassisk musik, men også ren rock.

Klik her for at høre mere.

Skandinaviens bedste popgruppe. Deres musik vil leve for altid! Hør/se et potpurri ved at klike i billedet herover.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ja, den skulle nok også ha' været til service ! 

Mon ikke man skulle ha' købt sig en VARIANT trailer, eller to ? 

Ja, de kunne lave "rigtige biler" en gang ! 

Det betaler sig ikke at "være for høj i hatten" ! 

Sådan "en ko-trailer" er altså skaffevare 

Så får mændene altid skyld for at p.... ved siden af !

Vi sælger lige så mange ad gangen som man ønsker. Om det her kan synes ? Mon dog ? 

Siger han som kører alene i en stor V8er'